<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=547932255410456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meer en betere klanten dankzij...

 • tips & punten om goed te scoren in Google
 • handige - gratis - tools die je bedrijf online helpen
 • De geheimen van online adverteren (waar, hoe en voor wie)

Je kunt letterlijk meteen aan de slag!

PRaktische info

 • Locatie: Moutstraat 60, 9000 Gent.
 • Datum: 26/04 of 09/05
 • Startuur: 18u. Zo hoef je geen werkdag te missen!
 • Duur: 2u + tijd voor persoonlijke vragen.
 • Inclusief broodjes!

Gratis workshop
+ 30 dagen gratis website van Cooldrops

PROFITEER VAN DE ERVARING VAN MEER DAN 1000 KLANTEN

En nog meer voordelen voor jou:

 • Leer van digitale-marketingexperts hoe je een website gebruikt om de juiste klanten aan te trekken.
 • Persoonlijke begeleiding bij je eerste stappen op vlak van digitaal ondernemen.
 • Een 30-dagen-proefperiode van je eigen website.
 • De workshop is gratis.

Wat houdt de workshop PRECIES in?

De workshop leert je hoe je een website gebruikt om digitaal ondernemen makkelijk te maken. Je zal er leren de juiste inhoud over je bedrijf online plaatsen zodat potentiële klanten je sneller vinden en je bezoekers de juiste acties ondernemen op jouw website.

Je krijgt van ons een gratis 30-dagen-proefperiode op een Cooldrops-website. Je kunt zelf alle teksten en foto's aanpassen met deze website. Bovendien zijn deze websites slim in elkaar gezet, en zijn ze zo gericht op het aanzetten van gebruikers om met jou contact op te nemen.

Met je slimme website kun je onmiddellijk alles wat je hebt geleerd in deze workshop in de praktijk brengen. Stap voor stap maken we de homepagina aan. We leren je hoe je pagina's SEO-vriendelijk (geoptimaliseerd voor zoekmachines) maakt, zodat je veel beter scoort in Google. Wij zijn als Google-partner dan ook perfect geplaatst om jou hierin te begeleiden.We leren je ook hoe je met Google en Facebook je website kunt promoten om nog meer klanten aan te trekken.

Wees snel, want er zijn slechts 20 plaatsen (t.w.v. 225 euro). Registreer je nu!

You can add a customer testimonials for social proof. It increases your authenticity and credibility. It directly help you acheiving your goals. You also add a picture of a customer and a link to their website.
Arrow
tilicho-user-pic.png

John Doe

CEO, Company Name

You can add a customer testimonials for social proof. It increases your authenticity and credibility. It directly help you acheiving your goals. You also add a picture of a customer and a link to their website.
Arrow
tilicho-user-pic.png

John Doe

CEO, Company Name

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OP FACEBOOK?

Cindy De Baets

about 5 months ago
Dikke proficiat aan de mensen van Cooldrops. Al jaren had ik een website waar ik totaal niet tevreden over was. Ik ben voedingsconsulent en vond het heel belangrijk om een blog te hebben en die ook te kunnen delen op sociale media. Toen zag ik een advertentie van Cooldrops verschijnen en eerlijk gezegd heb ik er voor het plezier op geklikt. Ik dacht dat die mannen mij toch niet zouden bellen en dat dat toch weer te duur zou zijn voor mij. Maar wat bleek?De volgende dag belde Daan van Cooldrops me al op en wij hadden een heel leuk gesprek, met het lanceren van mijn nieuwe website als resultaat. Ik ben supertevreden en heb nu eindelijk mijn blog waar ik al zo lang naar verlangde! Dankjulliewel Cooldrops!

Evi Kenn Pollet-Daneels

about 3 months ago
Heel snelle service! Via vrienden bij Cooldrops terechtgekomen en er zeer tevreden over. De op maat van Evita persoonlijk kleur en stijladvies, was helemaal mijn ding, van in het begin. Ik ben zelf goed op weg geholpen geweest door Jonas, duidelijke uitleg en hulp. Ikzelf had weinig ervaring, maar Jonas hielp echt bij de praktische vragen en na de laatste meeting stond de website heel snel online. Snelle service, duidelijke uitleg en goede opvolging, een aanrader!

Ine Poelmans

about 3 months ago
Ik ben via een advertentie terecht gekomen bij Cooldrops. Ik was op zoek naar info over het opzetten van een site voor mijn net opgestarte coachingspraktijk, I-coaching Ine Poelmans. Jonas heeft me hierover meerdere keren gecontacteerd en correct en duidelijk geïnformeerd. Hij liet me ook vrij in de keuzes qua opties en mogelijkheden. Een zeer professionele begeleiding en instructie bij de opstart. Het resultaat is bijna klaar om te lanceren! Bedankt Cooldrops!

Evelyn Haddad

about 2 months ago
Voor de opstart van mijn praktijk had ik graag een website. Via-via kwam ik bij Cooldrops terecht, meer specifiek bij Joren. Hij heeft fantastisch werk geleverd. Alles werd tijdens de virtuele meetings heel duidelijk uitgelegd en nadien werden ook nog enkele tips gegeven. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat, bedankt!

An-Sofie Peirtsegaele

about 3 months ago
Graag een dikke dankjewel aan Matthias De Vriendt van Cooldrops, voor de begeleiding en het geduld. Heel erg aardige jongeman. Keep up the good work!
Cooldrops, een plaats weer digitale ondernemers hun plaats zullen vinden. Qua service en opvolging zijn ze top. Veel interactie. Ook hun Youtube-kanaal bevat veel interessante content waar een beginnende ondernemer zeker iets aan heeft. Daaraan zie je dat ze voor kwaliteit gaan.

Kobe Van Steenberghe

about 5 months ago
Ik ben aan de praat geraakt met een medewerker van Cooldrops omdat onze vorige website niet zo denderend was. Na een korte bespreking en wat heen-en-weer-gepingpong met Laura, die ons doorheen het hele project geweldig begeleid heeft, hebben we nu een gratis, doch stijlvolle site waar we zelf alle aanpassingen kunnen op doen: ateamproductions.be
Service, kwaliteit en een geweldig team. Jullie hebben er een klant voor het leven bij!
Als dank komen er trouwens enkele premièretickets voor PATSER, de nieuwe film van Adil & Bilall, jullie richting uit!

Something Powerful

Tell The Reader More

The headline and subheader tells us what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.

Remember:

 • Bullets are great
 • For spelling out benefits and
 • Turning visitors into leads.

Website & workshop
30 dagen lang gratis